Hiss/Diss

Hiss på vänner som finns där ! :)
när man mår dåligt så finns dom alltid där ! Dom är som sorger, när man försöker dränka dom, flyter dom upp igen, dom stannar där, vad man än gör imot dom .. Jag älskar mina vänner , mer än något annat (utom familjen dåra, som också är med i en bubbla) 


Hiss! Stickning

en helt random och ganska  irriterande syssla, men endå väldigt kul (:



Diss ! Matte 

Matteboken kan ta sig i r*ven ! alltså, den kan lösa sina egna problem enligt mig, och bli vuxen, precis som facebook gillasidan säger ! :D Hatar matte, så onödigt ämne liksom -.-


Diss ! Svikare

Det är alltid lika tråkigt med svikare, som säger en sak och gör en annan. Fyf*n säger jag bara åt dom !

(har ingen bild för det)




tjoooa :D

Heej !

Idag har jag inte gjort mkt, var hemma från skolan idag , så blev inget prov..  Aja, får ta det någon annan dag, hade ju feber igår så.. :c

Men jag stickar MASSOR nu :D flätstickning i rosa och blått, så det ser ut som flätor nära kanterna :) aja , puss <3


Hej allihopa !

Nu så sitter jag nog och ser på BB eller bara vanliga tv:n . idag har jag inte gjort så mkt, haft lite trist, men jobbat på bloggen och så . Ikväll kommer jag nog spy ;( Känns så nu iaf, men jag vet inte om det försvinner, kommer nog antagligen inte komma till skolan imorgon... :(:( mår iaf sjuuukt illa och har ont i magen nu när klockan är 18:22 (cirka)


Vad är det ... '?

Vad är det jag ser ?! :O besökarna sjunker totalt ! :O Varför folket, varför ?

tycker ALLA ska läsa texten nedan:

gillar ni inte bloggen , så lägger jag ner ''verksamheten'' eftersom det tar ganska mycket av min fritid! Nu ska ni inte tolka det som ett hot, för det är det defenitivt inte ! Men jag vill inte sitta timmar för att slita med bloggen, och sen se att besökarna och kommentarerna sjunker enormt ! Jag tänkte ha en frågestund med er, men det kanske inte är värt det, om ni inte ens kommer göra nåt åt det ?

aja, tycker ni ska få en frågestund nummer 2 (eftersom den förra nummer 2 inte fick NÅN kommentar .. -.-) så om det kommer mer än 3 frågor, kommer jag antagligen fortsätta. men kommer det INGEN då skiter jag i allt ^^

 


Tids...

Nu sitter jag antagligen och pluggar ;/ på matte.. Eller så skriver jag på min SO uppgift till tisdagen, om Egypten .. Får leta fakta på wikipedia och så med , hoppas allt funkar ganska OK. 

Dessutom så vill jag att ni ger mig massa kommentarer för att ''cheer (stavning?) me up'' om man säger så . och så vill jag att ni röstar nura, vad för tema ska vi ha på bloggen !? och sen, vad ska jag skriva om, ni får själva välja precis vad ni vill, om mig själv,min vardag,smink,kläder,hästar osv osv osv ni får välja själva ! :D skriv bara nån kommentar så fixar vi det ;)


Buhu...

Jag har 3 prov pågång .. :(

Ett SO prov om egypten, något av det drygaste som finns..  Men ist för prov ska jag nog skriva en uppsats, hoppas bara man får G-VG-MVG på det också .. (:

Ett TYSKA prov om lite random tyskisch.. Oxå något av det värsta som finns.. Hoppas på MVG där..

Ett MATTE prov som jag måste göra typ, imorgon.. -.- Det är skit svårt .. :( Har försökt med diagnosen för ett tag sen, men fick hoppa över för kunde inte ett skit.. Känns dåligt att jag väntat ut det så länge som jag har. Men får grovplugga idag..

tyck synd om mig..?!

 


min ... :)

 


Heey folket i colorfool landet ! :)

Idag har jag inte gjort så mycket, mest suttit och latat mig, eftersom det med knät, och träningsvärk i hela kroppen för break dansen igår x) Så har inte gjort alls mycket .. ;)

Jag vill ta hål i tungan,naveln,näsan och även ha en ''stång'' igenom örat... Mamma går inte med på naveln och tungan -.- fett tråkigt ! Och folks där ute som har tagit i naveln , gör det ont ? tänkte kanske ta själv... 
sen vill jag soo badly ha en IPHONE 4 ! .. Några exempel på hur jag kan skaffa pengar? (a'


Lite smått och gott .. :)

Här är lite nya saker på bloggen, som jag gjort i photoshop :)

Diss bilden :)

Hiss bilden :)


(blev skitnöjd med denna ! gjort allt själv ,utom blommorna,som var penslar ) Tidsinställt inlägg :)


När bloggen får besök :)


När det är frågestund (:


När det är dagens fråga :)


Dagens outfit :)


När jag laddar upp nya kort/foton :)

Läxor eller prov :(


När nåt random är pågång ;)


Svar på tal, typ frågor som blir besvarade, eller mina tankar /min åsikt om saker och ting :)


När det kommer/är en tävling på gång :)


När jag videobloggar :)


tänkte bara att....

påpeka att eftersom det varit lite tjat om detta, så tänkte jag ladda upp före/efter bild på en bild som jag har ''finnar'' på ;) och jag gör inte en stor grej av det, utan jag bara säger : bevis på att jag inte har finnar, där ;)

före

Efter

och jag tänker börja redigera bilder lite idag, typ som om jag har som ett tidsinställt inlägg, så har jag en bild för det ;) om jag har hiss och diss, en bild för det osvosvosv :)


veckan...

veckans blogg ! :)

eftersom så många har veckans blogg vill jag oxå ha det :) så , kommentera om ni är med :D så lottar jag ;)

ni får en extra lott om ni lägger ut en text om tävlingen, och en länk till bloggen =)

andra kommentarer plaseras på andra inlägg.


orkar inte..

orkar inte skriva så mkt, har så FETT MASSA ONT .. Jag sprang och ramlade på isen, så jag råkade ta i med knät direkt i hård grus, (aj?!) och då så gjorde det massamassamassa ont ! ;(  Känns som att knät är typ brutet / ''stuckat'' föör det är som ett extra knä under knät / på knät.. skönt värre ! Så sitter här och tycker synd om mig själv..

Annars idag har jag vart till affären, dansat Break dance i skolan från kl 12-1 fett kul, men jobbigare än man tror ;) Så hade redan ont i knät innan jag ramlade (för om jag anstränger det för mkt, eller typ slår i det gör det ont) Sen har jag mest vart ute,spelat wii och varit trött. O juste, haft ont -.-

puss på rumpan,som inte är skadad <3


hej söötnoosarr :)

CHACHA BLOGGEN ! :D (skrev så bara för att reta pierre och marcus ... (a' )

Ni får 2 texter och lite bilder ;)

IFÖRRGÅR:

Iförrgår så var det en vanlig dryg skoldag :) Sen när jag kom hem (klockan 12:15 eftersom vi slutade tidigare,nice värre!) och då satt jag vid datorn och tv:n , pallade inte plugga.. x) Sen gick jag ut och tog lite kort (ja, ni får lite kort idag från igår, får se om jag tar fler idag .. ) och hade lite självhumor där x) Sen gick jag in, satt vid datorn igen x) Efter det, så gick jag ut och gick lite, inte så långt, men gick iaf :)  Vid klockan 5-6 så kom mamma och jean hem, och då gick jag ut igen och tog kort innan det blev mörkt. Innan jag gick in sen så hämtade jag lite ved, och ja. satt vid datorn, kollade på lite roliga serier och sen BB (big brother) :) Fick inte se klart hela av det för gick o la mig :)

Puss på rompicheeeän<3

IGÅR:

Igår så var jag i skolan, den var lite seg som vanligt, men det var innebandy turnering så inte lika dryg ;) Jag var inte med på turneringen, så jag hjälpte yvonne att måla. Linnea kom sen, och lite fler efter ett tag till ;) Eftersom dom inte spelar match hela tiden :P Aja, sen spelade lärarna med det vinnande lagen , och MITT lag vann! :') är stolt även om jag inte spelade xd Aja, efter skolan (slutade tidigt) så gick jag på kören och där så sjöng man, och åt våfflor (y' Aja, vi körde musikquiz och nån annan sak, typ man skulle fylla i första bokstaven i ord, och 3 ord på rad hade samma bokstav , o så var det tolv gånger. tror det hette TOLVAN x) Vi körde även tafattkurragömma, då kan man både gömma sig , men blir jagad och kan springa iväg :) När man kom hem satt man lite på datorn och så, skrev ett lååååångt inlägg om dagen och så, men allt försvann -.- så jag åkte till gården ist :) Där körde man klädpoker XD fick sitta i BH och trosor.... PINSAMT xd Sen trampade jag ner mig i en typ 20-30 cm djup ''vattenpöl'' så jag blev blött :( Aja, jag fick cykla hem endå ;) men med dyblötta skor xd 
PUSS PÅ ROOOOOMPA<3

Ni får text om idag senare idag ;) 

bilder:

det är en reflex som lyser ;)


fint med mörker (:


Haahahahah, cp bild xD




Nya bilder :)

Alla bilder är tagna idag, av självutlösare utom en där det är webbkameran. Kommer fler bilder sen :) Kommer även en text om mig sen, så ni har lite att suga på ;) kommer även skriva motto på endel bilder, men har inte motto på alla


(min fot ser konstig ut, jag vet. Trampar snett) Motto: Du kan se mig klättra upp,försöker ta mig upp,men kommer alltid falla ner,även om jag klättrat till toppen..


Denna är den enda som har webbkamera - kamera


 

Den vart fail



Kolla hårslingan x) Motto: Snö


Där är skorna igen x) Motto: söt


Motto: söt

kommer fler bilder om ett litet tag. (:


 


Heej : )

Heej =)
Jag skriver ett litet kort meddelande eftersom jag vill testa den ATOMATISKA peace and love bilden !! :D:D

RuBrIk? :)

Idag har man vart i skolan först, (som vanligt...) och vi har typ bestämda platser så sitter bredvid ronja(som är lite... xd ) och Marcus :) och så sitter mårten längst ''ner'' vid bordet , så sitter inte bredvid honom direkt x) Jag själv tråkar ut mig på lektionerna med att sitta och nypa ronja på låren och dra i hennes BH:band :)

Aja, Annars har jag inte gjort mkt, åkt fyrhjuling, skapat min och hannas blogg ( http://hannischundstinisch.blogg.se )
och lite liknande :) Imorgon kanske jag och Hannisch ska göra något, så vi tar nya kort till blooooogen (bloggen) :D

så imorgon så kommer ni antagligen få lite bildbomb :) om inte, så bara på mig ;) men nu får ni välja tema! :D


hjälp hörni ! =p

Hej allihopa !

Behöver lite hjälp ! =)

jo, Vad ska bloggen ha för TEMA ?! :) ni får välja mellan :

Sagor
Seriefigurer (som scooby doo) |
Spöken
Hästar
Blommor 
Färgstarka saker 
Stall inredning
Randig 
Rutig

( | betyder en röst )

Nu får ni välja (har ni eget förslag skick det till [email protected]) :) 
Det kommer upp röster på några inlägg :) RÖSTA NU :D det kommer bli final !

och vi går närmare om det t.ex blir sagor, ska det bli rödluvan eller snövit ? (BARA EXEMPEL)

 


skriver av mig lite...

jag hatar mitt liv. Det är bara sorg,svek och helvete som ingår i det. Jag fattar inte vrf jag hela tiden ska förstöra allt som jag har. även om det inte bara är mitt fel , så är det alltid jag som får skulden . Jag pallar inte det här längre. Jag kommer inte klara det, det funkar inte. Jag vill vara som alla andra, en helt normal sak som har sina små problem som ''OMG EN FINNE JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR'' och inte ''aha, ännu en person ute ur mitt liv. går närmare linjen hela tiden..'' Jag hatar den här skiten! Fattar inte varför jag älskar er så jävla mkt?! Det går inte att beskriva hur jag älskar er. Ni är allt man kan önska sig, den bästa ''ägodel'' man kan ha

det är er...




Puss på rompichen :)

Hej alla rumpichar :)!

Idag har jag vart i skolan, lite drygt var det men den rullade på (sakta....) x)
Man fick skjuts av Matti hem, och där fick man 2 låtar påväg hem också :D Jag fick gå en bit i VATTEN , eftersom hon inte kunde skjutsa mig långt , för att det var så ''geggigt'' men vatten och blött snö :) När jag kom hem, så åt jag mat och efter det försökte jag köra lite snö med fyrhjulingen, gick desto sämre x) Aja, nu sitter man här och tråkar, ser lite på bb :) (big brother)

dagens fråga:  Gillar ni den nya designen ?! :D om inte, vad ska ändras? om ja, vad är bra med den ?! :D

lite bilder :

Bild från idag, dålig kvalite, webbkamera!


från i lördags tror jag :)


NYA HEADERN ! 



Heej allihopa ! :d

Hej allihopa !

som ni ser är det en ny design :) Jag fick den av en snäll mupp som gjort den så alla kan ta den , på vissa villkor :) aja, idag så har jag vaknat klockan 8(!!) av att jean skriker så jag inte kan somna om -.- Jag gick upp, åt mat och latade mig lite i soffan ^^ Sen så åkte jag (med 4-hjuling) till nån typ samling hos ** och Amelia var där :) När alla hade gått tipspromenaden, så gick jag och Amelia in och rättade ALLIHOPA x) Det var lite drygt,men det gick väl :) 
När klockan blev runt tre så åkte alla hem, så jag gjorde också det ^^ Jag gick in i huset, satte mig i soffan och spelade ett jaktspel på ipaden :) Vi åt mat efter ett tag, Potatisgratäng och kött med bearnaise sås (love) Sen kom **** och *** och jean lekte lite med *** :) Jag nördade fortfarande spel x) Nu har man fixat designen lite, och så sitter man på fb och bdb :) Idag får ni lite bilder , endå ;)

redigerade den lite i hörnet


Kort med webbkameran ifrån igår


Bild från igår



:)

:):)

 


hej sötisar (:

Hej alla gulliga saker!

är på GOTT humör idag iaf, fast är bara trött , känns som feber, även om jag nt har feber :o Aja, idag har jag först vaknat kl halv tio,gick upp och åt frukost, ganska död x) Sen så gick vi ut , och jag och jean tog fyrhjulingen och körde upp vägarna lite på ''hia'' :) När vi kom hem igen, var Helen (mammas kompis) och hennes gulliga hund Molly här, så jag och Jean lekte mkt med den hunden också :) Jag kommer få gå ut och gå med henne efter skolan, om jag vill , så nu har jag en sysselsättning ! och så ska jag även träna lite agility med henne, om det är OK för Helen :) Jag håller på att ladda hem lite spel på ipaden och så nu, så gör nt så mkt :p

Mitt hår får ni se på måndag ;) men jag har **** hår med ****** bananer :) med bananer menar jag att dom har gjort en form som en banan under mitt hår, så när det är uppsatt är det som en banan, och när det är nere, är det som lite slingor :)


hej allihopa.. :)

hej allihopa!

idag har jag först vart i skolan, ganska okej.. hade sanning eller konka på slutet tihi (A) sen var vi ner till x-är och var in till min moster och kusinerna , och vid 3 så åkte jag till *** och fårgade mig/ klippte mig :) Ni får bilder och så på måndag hade jag tänkt ;) Imorgon HOPPAS jag att Amanda kommer till mig, kanske kan stötta genom det dåliga..<3

Hoppas alla mår bra och så :)


heej igen folks :D

idag så har jag först varit i skolan, och den har väl rullat på, blev så stolt när jag fick VG- på matteprovet (Y) (jag fick VG- för att jag fick 27,5 poäng, och gränsen för VG var 27 poäng ) Sen så gick jag till kören, ganska kul där, gjorde ett eget örngott som mitt bloggnamn står på, även plutomahaemm och wonderkid ! :D och så står det ''some are like everybody else, and then there's people like ME'' :) och ja, ni kommer få bilder ;) sitter nu och äter makaroner och korv, med en smörgås :) precis som i skolan x) aja, puss hejdå :) // wonderkid'

omg,what's happening ?!! :o

btw innan ni kollar videorna så vill jag att ni ska veta endel saker:

1. jag är INTE leb
2. jag säljer saker som egengjorda halsdukar m.m
3. säljer även kläder och sånt stuff 
4. jag skulle uppskatta mer kommentarer , och att ni tipsar folk om min blogg , JÄTTEGÄRNA :D vill ha många besökare !! :D

 

WTF tänker säkert endel av folket, men hade brist på saker att göra så, :)

 

och det här är videon jag pratade om i förra inlägget :) jag låter som en fjortis, men jag pratar så när jag spelar in en video ;)


Idag.... :)

Idag har jag först segat igenom skolan, asume musiklektion (y) Sen har äl dagen rullat på^^ vart barnvakt i två timmar så fick en femtiolapp där :) asså, jag har snart råd med en iphone !! :))))) fett najs ! Tänkte tråka ut er med en video på lite saker som jag berättar om :) nämligen åt som ni får kolla om ni vill se :)) men det laddar jag upp om en liten stund :) / wonderkid

^^

Nån som vill köpa en photoshop elements 8.0 kod ? :) jag kommer ha en budning som börjar på 10 kr och du måste höja med mer än 5 kronor :) sen måste ni ju vara seriösa :p jag kommer skriva upp buden på mina anteckningar så ni får ju veta när du är överbjuden :) Sen så vill jag ge folk photoshop lektioner :) kan hjälpa via internet också om det nu är möjligt för er , måste ju ha er msn :):) aja, ni får höra av er :) sen tar jag 15 kronor i timmen , ( kommer nt räkna minuterna jag inte är vid datorn) Är helt ärlig :) så ni får pm:a mig eller kommentera bilden :) Min mejl är [email protected] så ni får adda sms en eller mejla mig :) Puss/wonderkid

Heej :)

Hej allihopa! Förlåt att jag inte bloggat, hade t.ex tyska läxan igår :( ich hatich tyskich som didrik skulle säga (a) xd Idag har jag vart i skolan, och åkte buss hem :) sen hem till farfar och åt mat,drack kaffe och åt smörgås :) vi var till affären och köpte presenter åt mamma :) hon fyller år idag! Sen så kom mamma hem, och då hade hon glömt köpa tårta så åkte till affären och gjorde det :p vi åt tårta och chokladbollar (a) gott (y' Nu ska jag träna på engelska läxan och sticka :D Btw, fick 13++ på tyska läxan av 13 :))) Puss/ wonderkid :3

hej allihopa ! :D fråge....

frågestund nummer 2 :D ni får fråga vad som helst. precis VAD SOM HELST :D

ni får själva välja hur ni vill ha svaret ! :D

om ni skriver såhär nura:

vilka bloggar kollar du på?=)=)
jag vill ha svar genom: min email / bloggkommentar / blogginlägg

:) men det där med blogginlägg , vi måste ha fler än 5 frågor isf :)


videobloggar oftare nu :)

här kommer en videoblogg som gjordes idag, men handlar mest om igår =) (förlåt att jag ser så skabbig ut , har inte duschat än )

 


min planering fö... :)

min planering för mars/april:
(inte i ordning)

Köpa ny mobil (antagligen iphone kopia)
Färga mig rosa i håret
köpa hårförlängning (randig rosa/svart)
köpa nytt smink
skaffa längre naglar
ta massa nya bilder
Vara mer med kompisar

vad har ni för planering för mars/april ?! :D

 


behöver seriös HJÄLP!!

HEJ ALLA :D !! nu måste jag ha er hjälp, MASSA hjälp!! :)

tack i förväg söta <3

 


:)


varm choklad (L)

Hej allihopa =)
Idag har jag först varit i skolan, sen åkte jag hem och satte mig lite. efter ett tag så började jag gå imot affären (ungefär 3 km) och handlade HÅRFÄRG :D (och loka,var törstig xd) och sen gick jag ner till jennie =) Nu sitter vi här , efter en kopp varm choklad och lite kakor x) Vet inte om jag ska gå hem sen, eller åka bil. får se ;) Tänkte göra ett litet snabbt inlägg bara, så ni vet ungefär vad jag gjort idag :)

ni får lite bilder, på hur jag förändras:



här är jag som liten, i 0:an , till mitt försvar x)



och här är jag i 7:an :) Ser ni skillnad eller ?! :o


hej :d idag,....

hej! :D

idag så har jag först vart i skolan, ganska flumm :D Sen så är det fett jobbigt att gå i träningsbyxor hela tiden nu -.- har lxm ''efter pms dagen'' om ni fattar ;) så vill nt ha tajta kläder då .. nt för att tights är så jätte tajt.. men x) aja, ganska god mat, pasta med nån tacosås (y' Åkte med matti hem (i hans bil alltså, men jag åkte hem till mig) och så åt jag mat hemma, sen så satte jag mig vid datorn och nu sitter jag här :d

p.s jag söker nån som kan hjälpa mig med bloggen, med designen alltså , lite små saker :D så om det är nån jätteduktig eller sådär småduktig som kan fixa så adda min msn : [email protected] !! :)

btw,det är nåt fel på min mobil .-. måste antingen köpa en ny, eller så måste jag skicka in den på lagning.. så vad har ni för mobilförslag (som inte kostar massa pengar och som har market,app store eller är en windows phone ) helvetes fitta :c



Idag har jag... =)

hej folket ! :D

Idag har jag först vart i skolan (ofc-.-) och där så var det som en valig onsdag, utan att jag fick **** så hade skitsnygga ****** sen -.- hoppas det inte syntes (A) det skulle vara pinsamt :c Aja, när jag kom hem så vart jag arg på mamma, fick inte köpa blondmedel nu -.- men ska göra det imorgon endå (y' 
Och så har jag ätit mat =) Nån färdiglagad sak, ostschnitzen x) det var inte så gott.. fick kräkreflecks efter ett tag =/

aja, sitter och softar nu :) venne vad som händer idag, ska antagligen se big brother om 10min, om jag får för mamma x) (eftersom jean ska se hans -.- )

 


hey you guys ! :D

jättekul och komma in på bloggen och se alla kommentarer, även om endel var mindre önskade.. 
idag har jag vart i skolan, polisen var där också och pratade om nån grejs x) Typ mobbning,trakasserier och mer :P

sen så kom jag hem, åkte buss hem :) Jag var hos farfar och åt mat,såg på tv och spelade på ipad m.m eftersom mamma var i x-är och klippte sig :) Just kommit hem ifrån farfar och skriver det här inlägget nu :) ja, inte så mkt mer att skriva :P


:D

det här är min första videobloggning NåNSIN XD

 


Dagens... :)

dagens fråga/frågor :)

Vad använder ni för smink när ni sminkar er?
Hur sminkar ni er?
Tror ni jag skulle passa i rosa/svart/turkosa hår?
Vad vill ni ha på bloggen,tävlingar,förslag,fakta?

=)


ny header och bakrund! :D

Ja, det är ännu en ny header och bakrund! :) Vad tycker ni?=)

gillar i det eller gillar ni det inte ?=) Jag anpassade bakrunden efter blått, eftersom headern är blå/lila ^^

kommentera vad ni gillar bäst  (klicka för större bild)

1a headern?

header

2a headern?

eller 3a headern?

och ja,jag har gjort alla själv :)


hanna goes drog?:)


Heej :)

chacha bloggen :D

idag har jag väl vart i skolan och haft väldigt kul =) Ja, inte så mkt att säga, men vad säger ni, en till videoblogg ?! :D

 


heeej :D

jag skrev ett inlägg, men datorn la av så det försvann -.- så ni får kolla på videobloggen, tänkte jag skulle göra en eftersom jag aldrig gjort det :)

här är en liten gullig video på mig och uffe älskling <3 (och nej jag sparkar honom inte på huvudet/nosen, utan han försökte bita mig, så jag drog först undan benet, och sen sträkte (stavning?) på det)

och sen videobloggen :D

 

och det är nåt jävla cp fel på blogg.se så kan inte ladda upp bilder -.-

 

/ wonderkid


massa sanningar om ...

Nu ska ni få nåt att bita i :) endel nya läsare vet inte så mycket om mig, tänkte skriva lite små fakta, ganska onödigt, men kul :)

1. Jag äter mycket mer än jag borde
2. Jag är fet som en ko, men pallar inte göra nåt åt det
3. Jag har få äkta vänner i mitt liv
4. Har dålig självkänsla
5.Tycker om att ha killkompisar , dom förstår mer, och kan vara mer flumm (a)
6.Jag hatar gymnastik i skolan
7.Hatar att vara i en stor befolkning
8. Är folkrädd, försöker komma över det
9.Hatar skolan (asså seriöst, skulle göra allt för o slippa -.-)
10.Jag är enormt onormal
11.Jag hatar min kropp och ansikte enormt massa
12.Tycker inte om sysslebäckingar (fast det finns ju undantag ;) )
13.Hatar folk som tror dom är nåt
14.Varje kille jag gillar, har en tjej eller tycker inte om mig mer än som en vän (helt ärligt)
15.Jag är olyckligt kär
16.Jag tröttnar på saker snabbt
17.Är flumm när jag är trött/sliten
18.Brukar skratta åt ingenting
19.Hatar brunsås
20.Tycker att gå upp för trappan kan vara enormt ansträngande (vid vissa omständigheter)
21.Tycker att folk som härmar kan dra och slicka asfalt
22.Tar egobilder,tar bort dom,tar nya,gillar den,försöker ta en likadan ungefär,blir fail, tar bort OSV
23.Är enormt missnöjd med mig själv
24.Jag tycker att vara gay(bög) är äckligt,men att vara leb är inte så farligt
25.Jag tycker mens är nåt av det hemskaste som finns, :S
26.Blondiner borde inte bli kallade dumma, endel är smarta. Men visst, jag är ju blond egentligen , så det är väl ganska sant det där med att dom är lite o.o
27.Känner alltid efter om jag fått ont nånstans efter jag sagt aj..
28.Gillar gulliga killar som skriver ''<3'' även om man bara är vänner
29.Jag är helt jävla random
30.Jag är världens apigaste,muppigaste,randomaste,puffigaste och mest wonderligaste som finns :)

jag älskar mina vänner <3




Hej :)

Tjo!! :D

Idag har vi inte hunnit med mycket, vi somnade ungefär vid 5 igår och min lillebror(OTROLIGT IRRITERSAM)kom och väckte oss vid 10 -.- Nu har vi ätit ägg med bacon, och även suttit vid tv/dator/ipad ett tag :) Blir väl att nörda det ett tag, sen ska vi väl ut och ta SCHNYGGA kort ;) Ni kommer väl få endel kort på bloggen :) Och ja, jag är på väldigt bra humör idag, nya krafter! Nee, nu ska jag typ.... jag venne x) Söka folk som kollar min blogg, och skälla på dom för dom inte kommenterar mer ;) nejdå ^^ Men tycker det är väldigt lite kommentarer :(

och ingen har frågat saker genom formspring heller :o kom igen nu ! Ska jag fortsätta att blogga vill jag ha kommentarer och ''bloggsvar'' med !! :D


natt inlägg klockan halv 4 på natten X)

Hej , som rubliken säger är det halv fyra på natten :) tänkte passa på att berätta lite om mig själv och lite om min familj :)

Jag heter egentligen stina och bor i **** som gärna kan sprängas bort (Y) fast det kan väl vara ganska mysigt ibland (Y) Men ja, Jag älskar hästar, men har inte ridit sen i december :( Jag har två sommarhästar, eller foderhästar som heter Amigo och Uffe, världens underbaraste <3 Mina fritidssysslor är att rida,vara med kompisar,sitta vid datorn/ipaden och ja, liknande saker , och såklart blogga :d Min älsklings dryck är coca-cola , är typ beroende av de (A) jag är tjock som en ko, och jag kan nada om mode ^^ Jag är inte direkt populär i skolan, mer som ''andra hand kompisen'' brukar sitta ensam och spela på mobilen .. Jag har vissa problem i skolan (inte med något ämne) , men betygen är ganska bra! Jag är en soffpotatis som borde vara ute och springa fettet av mig. Jag äter mer än man ska, och mår dåligt för det .. Jag har jävligt dålig självkänsla och självförtroende. Jag har förlorat tonvis av vänner som nånsin betytt något för mig, och sånt skit .. Jag har ingen farmor, hon dog när pappa var i 10 års åldern, min farfar,morfar och mormor lever, m.m :) Jag har 2 katter som heter Gustav och Lella :) Jag ser på barnprogram 24/7 för det är det enda bra på tv x) Jag hatar min kropp,ansikte och NÄSAN , usch, den är förjävlig x) Men jag gillar ögonen (Y) Jag har seriösa problem med att finna någon som faktiskt gillar mig .. :P Ja, jag är 13 år, och är född 18 december, väldigt nära julen :) Ja, vill ni veta mer?=)


tänkte...

tänkte bjuda till mig lite.. är på lite dåligt humör just nu men what ever .

fint..


Usch...


Fint?...


Usch..


Fy .. 


Vacker , värre..


Usch..

Jag vet att min självkänsla eller självförtroende inte är på topp direkt. men ni får helt enkelt leva med det, eller sluta kolla min blogg. Är helt enkelt nere, så orkar inte bry mig . 

/ peace and sadface 


Rubrik och hans flickvän :)

Hey? :)

Idag så har jag hunnit med SÅ mycket ! :o jag har först vaknat, suttit vid datorn och väntat på marlen, bråkat med typ världens irritersamaste(stavning?) bror, sett marlen komma , asg med henne , skrämt jean ,  och liknande , sen kom mamma hem med min nya madrass (Y) Vi åt pizza och bäddade om sängen och så ^^ Sen har vi suttit vid ipad / dator :) Vi har även spelat wii och tagit kort :) Och efter ett tag gick vi ut och var JÄTTEBRA på trickskidor!! :D (or not)

Vi har lite awesome bilder på det med (Y) sen lite videor också , så dom kommer också upp :) Nu sitter man väl och pratar med Sebastian , och skriver blogginlägget som ni håller på att läsa nu (a' Hoppas ni mår UNDERBART :D glöm inte tävlingen, asså ingen har anmält sig , så ;)


hej folks ! :D

Hej hörni :) Tänkte prata lite om tävlingen :) Ni vet ju vad man ska göra redan, men tänkte prata om priserna :) vad tycker ni är lämpliga priser?=) INTE KRAV: Inga pengar,Inga saker som man måste köpa eller liknande TILL EX: En bloggdesign,en reklamtext (har faktiskt runt 80 besökare varje dag) m.m Så, kommentera förslag eller skicka bloggsvar ! :D

Hej :)

hej och god morgon allihopa :) Jag vaknade klockan halv 9 och sen har jag suttit lite vid datorn , och sett tv, och ätit två st hårda smörgåsar med hästkött ..... :( och BTW det är fortfarande tävling hörni ?! tipsa ALLA :D ni får vara med genom att ni addar min msn : [email protected] :) Det är en mejl till min blogg :) så ni kommenterar detta inlägg om ni vill vara med, addar min msn och skickar bilden :) P.S Det blir ingen peace and love bild idag, eftersom jag skriver med ipaden :P Peace and love / Wonderkid'

Hej :)

hej hörni :) idag har jag inte gjort alls mycket, latat mig typ hela dagen så det är inte så mkt att skriva om :P men jag tänkte fråga ett par saker ;)

1. så, ÄR NI SUGNA PÅ TÄVLING ELLER?!! :D för jag tänkte ha en tävling ;) en insperationstävling! :D ni ska typ skriva mitt bloggnamn på en lapp, eller göra en typ reklamskylt (som det står typ colorfool.blogg.se på,) , men på vanligt papper, och sen ta en bild på dig + skylten som du håller upp!! :D vad säger ni?:D ni får liksom rita och måla och allt hur ni vill, bara colorfool står med ;)

2. Vad vill ni veta om mig? Vad vill ni att jag skriver om på bloggen? ;) ni får ge förslag ! =)

3. jag kanske snart får bloggsvar, men då får ni använda det också ;) Jag har en annan grej just nu som funkar som bloggsvar, men det är mkt fulare :P Men det får duga så länge :p så ni får använda det! :D

4. jo, en blogg utan kommentarer är ju ingen blogg, så ni får börja kommentera mer! :D

5. Jag älskar er som sprider bloggen vidare och reklamar den , även dom som läser min blogg :) ni är det som fortsätter att få mig blogga!<3

exempel på hur jag menar med tävlingen:


reklaaaam :d

http://lynxequstrian.blogg.se

Loet som hon kallas är en jätte trevlig tjej med en skön personlighet :) bloggen är fin, och älskar headern. Hon håller på med hästar, men jag tror bloggen handlar om mer än det , ni får väl kolla? (A) Bra iaf (: en riktigt trevlig människa där ! :D

 


Tja ;)

2 - En bild på en person du vill träffa just nu
3 - Min favorit årstid och varför
4 - En bild på mig och min bästavän
5 - Ett ställe du vill vara på just nu
6 - En bild på någon du tycker är snygg
7 - En bild på mig när jag var liten
8 - En bild på din vardag
9 - En bild på något du tycker om
10 - En bild på någon med dålig humor

Kan tydligen inte ladda upp bilden -.- men tommy iaf :)<3

3 - Min favorit årstid och varför
4 - En bild på mig och min bästavän
5 - Ett ställe du vill vara på just nu
6 - En bild på någon du tycker är snygg
7 - En bild på mig när jag var liten
8 - En bild på din vardag
9 - En bild på något du tycker om
10 - En bild på någon med dålig humor

Ja , sommar såklart! Sommarlov,hästar,familj och vänner, bättre kan det inte bli! :D

4 - En bild på mig och min bästavän
5 - Ett ställe du vill vara på just nu
6 - En bild på någon du tycker är snygg
7 - En bild på mig när jag var liten
8 - En bild på din vardag
9 - En bild på något du tycker om
10 - En bild på någon med dålig humor

du är alltid min piff, i mina ögon

 

5 - Ett ställe du vill vara på just nu
6 - En bild på någon du tycker är snygg
7 - En bild på mig när jag var liten
8 - En bild på din vardag
9 - En bild på något du tycker om
10 - En bild på någon med dålig humor

I karlstad , eller hos piff

6 - En bild på någon du tycker är snygg
7 - En bild på mig när jag var liten
8 - En bild på din vardag
9 - En bild på något du tycker om
10 - En bild på någon med dålig humor

7 - En bild på mig när jag var liten
8 - En bild på din vardag
9 - En bild på något du tycker om
10 - En bild på någon med dålig humor

fin...

8 - En bild på din vardag
9 - En bild på något du tycker om
10 - En bild på någon med dålig humor

9 - En bild på något du tycker om
10 - En bild på någon med dålig humor

<3 (gammal bild)

10 - En bild på någon med dålig humor


 


heej :)

hej igen:) jag tänkte jag skulle fördriva tiden lite så jag kopierade en lista från en blogg, och tänkte göra samma sak :) 1 - 10 fakta om mig 2 - En bild på en person du vill träffa just nu 3 - Min favorit årstid och varför 4 - En bild på mig och min bästavän 5 - Ett ställe du vill vara på just nu 6 - En bild på någon du tycker är snygg 7 - En bild på mig när jag var liten 8 - En bild på din vardag 9 - En bild på något du tycker om 10 - En bild på någon med dålig humor 10 fakta om mig 1. Jag älskar att se på top model 2. Jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner och min familj 3. Jag har väldigt ''speciell'' humor 4. Jag har sjukt dåligt självförtroende 5. Jag hatar att få kritik 6. Jag gillar att läsa 7. Jag ser på barnprogram när jag har enormt tråkigt 8. Jag litar på folk som man inte borde lita på 9. När jag blir nervös mår jag illa 10. Jag är sjukt trög, asså IQ som en nöt , jag skojar inte BTW jag är på ipaden och kan nt ladda upp peace and love, så // peace and love ,Wonderkid'

Tjoo :)

Hej! :D

här är sakerna som jag köpte i karlstad:

Gina tricot 99:-


Inter sport  200:- (rabatt)


Stadium 99:-


H&M 79:50:-


H&M 129:-


H&M 19:50:-


Team sportia 399:- (tror det var rabatt)


Lindex 99:-


Life and style 599:-


Kicks 3 st för priset av 2 50:-


Inter sport eller team sportia (vet nt vad priset var , lappen är borta för jag använde den, men runt 200:- tror jag)


fick bli en ego bild eftersom jag hade tröjan på mig. | Gina tricot (tror det var 149:- eller nåt )


Gina tricot 99:-


Gina tricot 79:-


Gina tricot 39:-



Hej :)

Hej allihopa :)

idag så har jag vart i karlstad hela dagen igen :) Gjorde inte så mkt, vaknade klockan halv tio, slappade, mamma åkte klockan ett på ett möte. Sen klockan kvart över 4 så kom hon hem igen, och vi åker för att träffa tommy ! :D Vi parkerade på mitticity och gick in där, köpte smörgås och dricka och gick ut igen :) Vi mötte tommy på åhlens korsningen och gick in på duvan och fikade där med lite dricka/kaffe :) Efter ett tag gick jag in på kicks och köpte tre olika nagellackar :) Sen så satte jag mig med dom igen, och pratade lite :) Efter det gick vi ner i garaget för att hämta bilen , sa hejdå och åkte iväg :( På vägen köpte vi lite mat och åt upp den. sen så kom vi väl hem efter ungefär 2 timmar i en bil x) Bilder kommer imorgon på alla saker :)

 


heej ! :)

hej allihopa! :D
Idag så har jag shoppat och så (: dagen började med att jag vaknade kl 4 och var dösvett :( men jag somnade om sen igen (A) vaknade igen kl 7 av mamma, och gick ner, klädde mig och så . sen bar det iväg mot k-stad. Sen släppte vi ju av jean på dagis, eftersom vi skulle sova över i k-stad. så åkte vi iväg, och stannade igen i x-är och hälsade på älsklingarna (hästarna) <3 sa hej till dom och mina kusiner/moster :) sen åkte vi iväg mot k-stad! när vi kom hit så shoppade vi, åt smörgås och drack dricka/vatten. Så gick vi ju i affärer och köpte saker :) här är dom (kommer bilder sen) :

3 munkjackor
4 tröjor
1 BH
ett tangentbord till ipaden
en present till min kusin som fyller år snart
typ ett pack med stringtrosor
strumpor
örhängen

tror jag fick med allt :)  aja, ni kanske får bilder på sakerna när jag kommer hem eller nåt :) nu ska jag slappa lite och se på en film som heter ''old school'' :) Hoppas ni mår bra och läser bloggen sötisar :D


hej :)

har inte berättat vad jag gjort idag än :) Idag har jag först ätit och sen så satte jag mig vid datorn , samtidigt som jag nördar sönder amelias mobil (A) (inte bokstavligt) och ja, sen gick jag och hämtade posten :P sen datorn typ hela dagen x3 sen så ja, såg jag en film som heter ''American Virgin'' :) ganska bra faktiskt ! 
sen har jag pratat med Tommy och Sebastian :)

tänkte berätta lite om min familj och så imorgon :)


Hej (:

snart kommer en sminkvideo! :D om den inte finns med i detta inlägg ?;)

ursäkta muppigheten

 

 


..:)

 

 

Följ min blogg med bloglovin

 


Hej:)

tänkte ta upp en sak.

det handlar om att jag kallar mig Wonderkid. Jo, jag är ett underbarn. jag är verkligen det, det finns folk som säger att dom inte finns, men dom finns. tro mig. Och jag har INTE höga tankar om mig själv. jag har låga tankar om mig själv . Alltså , jag är ett underbarn, för lxm ALLT går fel för mig, alltså det är ett under att det funkar över huvudtaget. alltså , jag finns, alltså finns underbarn.. 
och ni som lxm har problem med att jag kallar mig det, sluta läsa bloggen då? x) jag fattar lxm inte vrf ni läser bloggen om ni stör er på det?:P Aja, skitesamma, det är mitt smeknamn, tyck vad ni vill om det. ^^


Hej , :)

hej!

jag tänkte berätta att frågestunden håller på fortfarande , på OBESTÄMD tid ! :D så fråga,fråga,fråga!

och föresten, har vaknat för ett tag sen, har klätt mig och ska snart sminka mig och göra håret bra :P sen ska man se vad man ska göra idag.. imorgon ska jag antagligen till karlstad.


RSS 2.0