ANG. FRÅGESTUNDEN :D

jo  ! jag tänkte säga att alla ni gullungar som frågar saker, ni kommer få svar PÅ BLOGGEN , så jag själv skriver en kommentar :P så ni vet hur ni får svar :)


FRÅGESTUND!!

jupp, frågestund :)

ni får fråga vad som helst , men på detta inlägg ! :)


Heej :)

hej:)

Idag har jag vart med amelia ! :D Det var grymt kul<3 vi lagade mat, satt vid ipad/dator , tog kort, var ute, hade kul och ja, ;) och bytte mobiler gjorde vi med ! :D så nu har jag en vivaz och hon en xperia x10 mini pro :P Ska byta tbx nån annan dag :) Och ni ska få lite bilder här nere sen :P

Dagens fråga: Vad vill ni läsa om på bloggen? Typ , familj,vänner,vad som händer under dagen, eller vad som helst? vad säger ni?:D

och juste, innan bilderna, så ska jag säga att det blir frågestund ikväll ! :D Fråga allt mellan himmel o jord!

bilderna:

Amelia<3


<3


Så söt <3


Amelias huvud försvann :P<3


så gulligt <3


kakadodeldoo ;) <3

Det får räcka nu, men laddar upp mer sen kanske ;) 


:P

Jo, här är en ny redigerad bild:

inte så bra redigering


hey :)

hej allihopa !

jag har just vaknat, eller för ett tag sen. och doschat och ätit :) Sen kommer Amelia runt halv 1 :D vi kommer ha massa kuligt för oss (Y) Sen så har jag ingen aning om vad som händer. ?! Men igår pratade jag med Tommy , kändes skönt att höra av honom igen! <3

Och btw, nån mer än jag som upplevt mensvärk UTAN mens ?:O nej det är inte magknip, det är riktig mensvärk o gör ONT


Rubriik:)

Tjatja bloggen! :D

Idag så har jag först sovit ungefär 3 timmar på hela natten (MM snacka om god och utvilad chey) :) eftersom hanna låg i rummer bredvid, så gick ja o sa till henne att hon kunde komma o lägga sig hos mig (misstolk) och där satt vi vid datorn och ipaden, och sen så sov vi lite till (A) Efter vi slappat ett tag , med illamående hit o dit så gick vi ner , nästan döende av hunger , och åt smörgås med mjölk (Y) Och resten av dan blev datorn,flumm,datorn,flumm,ipad,flumm osv :) 
Och btw , så när jag och hanna gick upp, så hade vi slappbyxor, och sen sminkade vi oss och satte på oss innan vi gick ut och flummade :)

DAGENS FRÅGA:

vilken av dessa färger passar man i ?=) Det är en värdelös redigering, men endå :)

ni får lite bilder också ! :

bild från igår, redigerad :) nu får ni se min fula handstil också , men wtf x)

och btw, ursäkta den kasa bildkvaliten på dom övre bilderna, det är webben ..


 


Hej, lite :)

hej, nu kommer lite reklam inlägg :D

här är en jätte awesome sida som man kan få gratis spotify på :) Det är lätt och gratis (om man inte väljer att göra dom kampanjerna som inte är gratis) och det finns så man kan få poäng genom att värva personer med .

jättebra sida!!

här är länken :

http://gratisspotify.se/?refid=22242

det skulle vara AWESOME om ni blev medlem :) för det är verkligen en bra sida :)


heej :)

hej alla !

klockan är mycket , eller egentligen inte xd men hanna ska sova över här , och vi sitter vid datorn och tv:n . är livrädda för spöööken :s asså , nån som kan underhålla oss med nåt kuligt ? Christer sover :c

lite bilder från idag:


tänkte...:)

HEJ! :D

tänkte lägga upp en video på hur jag sminkar mig ! :D är ni sugna på det , eller ska jag skita i det ?:P
och är ni sugna på nya bilder idag ?:D JA MEN SÅ BRA för det kommer nya bilder på min facebook,bdb och HÄR :D


Hej:)

Hej folket !

Idag har jag pratat ut med Piff. Det gick väl ganska okej.. Älskar dig Mupp<3

Sen har jag väl nördat datorn x) Hanna kommer antagligen , då ska vi sitta och nörda med christer ^^ Men vi ska väl ta endel foton också :) Vaknade ungefär vid 9 idag -.- har suttit här o latat sen dess (A) blir väl en sköööön filmkväll :)

Piff (L) Puff

Piff och puff är bröder, och dom blir osams , men dom älskar varann endå. dom hör ihop. Precis som vi.. Perfect match <3


TJO :D

Vad passar? =)


Heey :)

hej!=)

Idag har jag vart i skolan , var lite random och tog på mig ett band runt huvudet :

:) och sen så väntade jag på mormor i skolan och hans vart mer o mer dryg för varje gång.. 
sen när mormor inte kom innan TRE så gick jag till dagis ett tag till jean. där lekte jag och läste  lite för honom . vi fick lite päron och ett äpple och tuggade på, sen så kom mormor och vi åkte ÄNTLIGEN hem xd sen gick vi in på affären och köpte GODIIIS och 200KRONOR TILL MIN MOBIIIL :D så gratis sms nu !! :) 
aja , nu sitter man och pratar med Christer och är inne på Facebook och Bilddagboken :)


I thought .. :)

Hej! :D

jag tänkte att jag skulle göra såhär, att jag kan ta in beställningar på headers ! :D

exempel:

www.thamupps.blogg.se

www.ponygeeks.blogg.se

www.colorfool.blogg.se

www.thinknaturally.blogg.se

:)


rubrik?x)

heey :D

idag så vaknade jag först (dah) och var lite försenad, så jag la mig på kudden igen (A) men efter ett tag gick jag upp, och började segt ta mig till duschen , ville inte gå ut ur duschen och blev mer försenad x) och så skulle man ju sminka sig och göra håret , så jag fick , endel skäll (A) xd

men sen började dan i skolan, och vi säger såhär: mådde piss :) iallafall tills maten, då blev det bättre :) och efter elevens val och NO så åkte jag buss hem med underbara EMELIE LUNDGREN <3 och nu sitter jag här med kebab i magen (L) har tänkt mig beställa lite grejer idag, så som hårfärg !=) och lite mer saker ;) MEN jag har lovat folket på facebook att ladda upp lite bilder , så får väl göra det :)

en liten favorit bild <3

(tjockis)

där har ni lite att kolla på , den sista bilden är lite gammal och JA jag har idomin på ^^ Men har även torra läppar på vintern , så =)


hej:D

idag var jag nt med skolan på friluftsdag.. mamma kommer vara PIST OFF på mig ;(

var mkt med farfar , gjorde nt så mkt .. :P därför nt så mkt uppdatering :P


hej , jag behöver råd ^^

som överskriften säger :) jag vill egentligen ta tung/navelpiercing , men får nt för mamma (-.-) MEN jag får ta näspiercing om jag vill :D och jag undrade lite, till er som vet

gör det ont att ta med kanyl?
Hur gör man för att kunna få det mer ''bedövat'' innan så det nt gör så ont?

tack för hjälpen :) <3

 


Hej ! :D

Hej!^^

igår:

igår sov jag hos min farfar eftersom mamma,pappa och jean var borta ^^ drf ingen bloggning igår :P igår tränade jag nt , för att vi hade gympa :)

idag:

Idag blir det ingen träning , kanske skidor imorgon med skolan (-.-)
idag så har jag först vart i skolan , ganska okej där ^^ sen när jag kom hem , spelade jag på ipaden , nu sitter man och matar sig själv med dricka och popcorn (A)

 


Hey =)

Hej!

Just vart iväg och tränat! Först satt jag ett bra tag och kollade , sen så gick jag med, fett jobbigt ! imorgon kommer jag ta det ganska lugnt hemma. nåra armhävningar eller nåt , får se hur trött jag är ^^ Pappa åker imorgon , och kommer hem i juni ;( han ska till finland , men jag mamma o jean kanske ska åka dit och besöka honom ! :)


Hej igen ;D

tja sötisar!=)

Just vart ute och gått med Marlen :) skönt att gå och sen komma hem i värmen , älska på det ! =) 
Jag tänker berätta lite om vart jag fått bloggens namn ifrån, och lite så =)

jo , jag ÄLSKAR rosa ! =) och det är anledningen till att jag vill färga håret rosa =)
Andledningen till att jag döpte bloggen till colorfool är att jag ville ha en blogg för ett tag sen som hette colorful (som betyder färgstark) och det namnet var förstås upptaget (sad) ;( så jag startade en annan som hette ccolorful och colorfol, men det kändes inte direkt rätt.. så därför nu idag så fick jag en ide om att starta en blogg som hette colorfool :D och då gjorde jag det ;) 
Anledningen till headern , är att jag bara satte ihop nått färgstarkt och fint , och så blev det som det blev (;
Och sist , men inte minst , anledningen till bakrunden :) Jo , jag ville ha nåt färgstarkt där med , som ni ser ^^ Och jag gjorde lite linjer (tjocka linjer) men olika färger, och ni ser hur det gick :) 
P.S ser ni att min peace and love/wonderkid har svenska flaggans färger ?;) I am proud of my country (L)

Puss på rumpan


Heey :)

Hej igen ;)

ni ser väl att det är en ny snygg design på bloggen?=) då kan jag stolt säga att det är jag som gjort allt (A) är faktiskt ganska stolt över det ;) vart faktiskt nöjd :o Men nu hadlar det inte om vad jag tycker , utan vad ni tycker , så kommentera er röst på det :)

sen måste jag även fråga er en sak till :) det handlar om mitt hår :D vilken färg ska det ha ? :

så rösta , vill verkligen veta vad ni tycker ! :D


välkommen :D

Hej bloggen!:)

Jag är rätt så ny inom AKTIVT bloggande ^^ Men har haft ett antal nerlagda bloggar ^^ Jag kommer snart fixa designen och så =) bloggen kommer handla om : mode,dagens blogg,hiss och diss (inom kläder,hästar m.m) och massa massa mer! :D

och btw, det ska stå colorfool , det betyder färgnarr :) typ att jag älskar färger ^^

peace and love / wonderkid


RSS 2.0